Banner EU Event

Meteen inschrijven? Klik hier.

De Europese Unie organiseert op 28 en 29 oktober 2021 een Seminar en B2B event "Circular Economy Opportunities in Ghana" in de Grande Arena Dome van het Accra Conference Centre.

Nederland is speciaal genodigde om met een bedrijvendelegatie mee te doen. In samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Accra organiseert MetaSus een programma dat behalve deelname aan het EU event ook matchmaking sessies, een netwerkevenement en (indien gewenst) een veldbezoek bevat. Zo mogelijk zal ook de afval/CE sector in Lagos, Nigeria worden betrokken. Dit is eindelijk weer eens een mogelijkheid om uw netwerk in de afval/CE sector in Ghana "live" uit te bouwen. Het bezoek wordt georganiseerd in het kader van een verkenning voor publiek-private samenwerking op de kansrijke markten van Ghana en Nigeria. Voor een overzicht van de kansen zie het recente marktrapport van Maple Result.

De deelnamekosten blijven beperkt tot EUR 250 + BTW per bedrijf excl. reis- en verblijf. Geïnteresseerd? Klik hier om u in te schrijven of mail Bert Keesman van MetaSus, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. NB: het bezoek gaat door bij een deelname van minimaal vijf bedrijven.

Relevante links: