map of IranKlik hier om u op te geven of voor meer informatie.

Update 25 april 2017: PIB Project Iran goedgekeurd door RVO - Begin mei ontwikkeling actieplan en dan van start!

Nu de sancties voor een groot deel zijn opgeheven is voor Iran een periode van groei aangebroken (schatting 5% in 2016). Het milieubewustzijn onder de bevolking groeit ook en het land wil de omgang met afval en afvalwater professionaliseren. In samenwerking met ENVAQUA en Rijkswaterstaat ontwikkelen MetaSus en Adverio het B-WIN programma: Business in Waste(water) Iran-Netherlands.

In dit Partners for International Business project gaat een cluster van Nederlandse bedrijven zich gedurende twee jaar positioneren op de Iraanse markt, met focus op een aantal grote steden zoals Teheran, Mashhad, Isfahan en Chiraz. Activiteiten zijn o.a. uitgaande en inkomende missies en promotie via brochures, een nieuwsbrief en een film, dit alles ondersteund door een lokale coördinator. Rijkswaterstaat Leefomgeving werkt ondertussen aan de versterking van de publieke sector in Iran.

Een kernteam van deelnemende bedrijven is gevormd. Deelname aan het programma kost EUR 1.500 ex BTW per jaar. ENVAQUA leden krijgen 20% korting. Wilt u aanhaken of meer informatie, bel dan Bert Keesman van MetaSus op 06 12699014 of vul het formulier in.

Ga naar boven